De beste sim only deal vindt je door te vergelijken!

by henker

sim only met los toestelZie jij de mensen op je heen ook allemaal met het nieuwste model smartphone rondlopen? Bijvoorbeeld een iPhone X of de nieuwste versie van de Samsung Galaxy? Daar kun je soms best een beetje jaloers van worden, toch? Maar wees gerust, de meeste van die mensen hebben hun telefoon helemaal niet zelf gekocht, ze hebben er een lening voor afgesloten.

Dat klinkt misschien niet zo heel erg, maar wil je serieus een lening afsluiten voor iets dat iedere dag een stuk minder waard wordt? Een hypotheek sluit je af voor een woning, die eigenlijk altijd meer waard zal gaan worden. Een smartphone is een stukje technologie, dat iedere dag ouder wordt en al snel niets meer waard is. Wil je daar echt een lening voor afsluiten met een fikse rente? Wij denken dat dit niet zo heel erg verstandig is..

Koop een los toestel in combinatie met sim only

Een veel beter idee is om een los toestel aan te schaffen. Kies je voor een 100% nieuw model dan moet je toch al snel enkele honderden euro’s aftikken bij de kassa. Niet iedereen heeft dit en daarom zijn de leningen voor een telefoon ook zo populair in deze tijd. Maar laat je niet foppen door een verkopen! Koop gewoon een tweedehands of refurbished toestel als je toch een mooie telefoon wilt hebben maar niet de hoofdprijs wilt betalen. Je kunt vervolgens online sim only vergelijken voor de beste deals. Er is op het internet namelijk echt een heel erg hoop te vinden op het gebied van sim only abonnementen, ook kleinere providers die goede deals aanbieden. Die kleine providers maken dan bijvoorbeeld gebruik van het KPN netwerk zodat je toch gewoon goed bereik hebt. Ook zijn er aanbieders die onbeperkt internet aanbieden, zodat je altijd en overal kunt streamen en surfen. Wel zo handig!

Ja gaat geld overhouden..

Natuurlijk kun je altijd overwegen om een lening af te sluiten voor een telefoon, maar sommige mensen denken dat als ze de maandelijkse kosten kunnen dragen dat ze het dan kunnen betalen. Als iemand €1000 moet afrekenen voor een iPhone X en dat niet kan betalen, maar vervolgens wel een lening afsluit waar ook nog eens rente voor betaald moet worden, dan klopt er ergens iets niet. Die persoon betaald over de periode van de lening dan namelijk veel meer als €1000. We snappen best dat niet iedereen het zo ziet, maar financieel is het niet bepaald slim.